Nuk keni produkte në shportë

Provo
 • Nutribullet + Makineri për akullore
  -17%

  Nutribullet + Makineri për akullore

  • Gota e madhe 700 ml
  • Nutribullet fuqia 600 Wat
  • Makineri për të pregatitur akullore në shtëpi

  Çmimi i rregullt: 11,990 Lekë

  Oferta: 9,990 Lekë

  Nutribullet + Makineri për akullore
  -17%

  Nutribullet + Makineri për akullore

  Nutribullet + Makineri për akullore

 • Tenxhere Multicooker PRO

  Tenxhere Multicooker PRO

  - Me Kapacitet 5.5 Litra
  - Me 14 Sisteme sigurie
  - Me 15 Funksione të paracaktuara
  - Fuqia 1.000 Watt

  Çmimi: 14,990 Lekë

  Çmimi Club5: 13,490 Lekë

  Tenxhere Multicooker PRO

  Tenxhere Multicooker PRO

  Tenxhere Multicooker PRO me presion

 • Thekse Joy Cook It
  -33%

  Thekse Joy Cook It

  • Fuqia: 700W
  • Kthehet në të dyja anët
  • Nuk ngjit & rezistente ndaj gërvishtjeve

  Çmimi i rregullt: 5,990 Lekë

  Oferta: 3,990 Lekë

  Thekse Joy Cook It
  -33%

  Thekse Joy Cook It

  Thekse shumefunksionale Joy Cook It

 

Tenxhere dhe Tigan

 
 

Pajisje Elektrike

 
 

Aksesorë Kuzhine

 
 

Nutribullet

 
 

Ofertat

 

Mos i humb këto oferta

Vlerësimet e klientëve:

Produktet më të shitur