Nuk keni produkte në shportë

Provo

Si të përdorni kuponin?

Ju keni marrë një kupon me ulje të cilin mund ta përdorni në faqën Delimano. Këtu janë disa hapa si të përdorni këtë kupon.

1. Zgjidhni produktet në www.delimano.al

Thjeshtë zgjidhni produktet që dëshironi dhe futini në shportë duke klikuar butonin "Shto në shportë".

2. Vendosni kodin e kuponit në shportë

Për të përfituar ulje nga kuponi, thjeshtë vendosni kodin e kuponit në faqen e shportës ku thuhet "kodi i kuponit" dhe aktivizojeni duke klikuar "aktivizo kodin". Ulja do të aplikohet në vlerën e produktit.

3. Mbaroni porosinë

Pasi të keni vendosur kodin e kuponit dhe pasi e keni shtypur butonin "aktivizo" ju mund të vazhdoni me porosinë duke shtypur butonin "Përfundo porosinë".

Shpresojmë të mbeteni të kënaqur me produktet që keni porositur.