Nuk keni produkte në shportë

Provo

Kontakt

Për pyetje dhe për porosi:

Mund të lidheni në telefon 7 ditë të javës nga ora 8:30 deri 21:00, në
numrin e telefonit 04 451 44 36
ose mund të na shkruani në Facebook Delimano Albania.


Kujdesi ndaj klientit dhe asistenca teknike:

Mund të lidheni në telefon 5 ditë të javës E Hënë - E Premte nga ora 9:30 deri 17:00, në numrin e telefonit 04 451 44 92

Adresa e dyqanit qëndror:

Studio Moderna Albania Sh.p.k.
Rr: Sami Frashëri
Përballë Drejtorisë së Policisë,
Kulla 'METROPOL' Kati 1,
Tiranë