Nuk keni produkte në shportë

Provo

1. Rregullat e Shërbimit

Të gjitha çmimet në faqet  tona janë çmimet përfundimtare për ditën e porosisë dhe kanë te perfshirë edhe Tatimin e Vlerës së Shtuar (T.V.SH). Të gjitha çmimet janë në lekë.

Pasi të keni përfunduar porosine, do të merrni edhe një konfirmim me e-mail me të gjitha të dhënat e porosisë suaj.Të gjitha produktet do t’ju dërgohen brenda afatit kohor 2-3 ditë nga dita që keni bërë porosinë me ane te kompanise postare Ulysses Enterprises shpk. Produktin e paguani në momentin e marrjes ne dorezim dhe sipas vleres se shenuar ne faturen tatimore.

Nëse dëshironi të ktheni porosinë për shkak të ndonjë problemi teknik të prodhimit, për të kontaktuar me ne keni në dispozicion afatin kohor prej 7 ditësh nisur nga dita që e keni marrë. Për të përdorur të drejtën e zëvendësimit të produktit, duhet të na e dërgoni produktin me postë dhe me paketimin origjinal brenda 7 ditësh nga dërgimi i kërkesës. Hollësitë e mëtejshme do t'ju bëhen me dijë nga ana jonë.

2. Informacione për dorëzimin

Produktet që porosisni online në faqet tona, dërgohen nëpërmjet postes Ulysses Enterprises shpk.

Produkti do t’ju dërgohet brenda afatit kohor 2-3 ditë pas bërjes së porosisë, nëse produkti është aktualisht gjendje në magazinë. Nëse porosia nuk mund t’ju dërgohet, ne do t’ju kontaktojmë personalisht duke përdorur infomacionin e kontaktit që keni dhënë kur keni bërë porosinë.

Pagesa për produktet e porositura do të bëhet në momentin e dorëzimit të tyre nga ana e shërbimit postar.