Nuk keni produkte në shportë

Provo

Kivi, mango, pjeshke dhe spinaq

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
 • Leng pjeshke
 • Spinaq
 • Mango
 • Kivi
 • Banana
 • Pjeshke
 • Akull
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

 • Leng pjeshke
 • Spinaq
 • Mango
 • Kivi
 • Banana
 • Pjeshke
 • Akull

Ju bëftë mirë!

Author :