Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie Jeshile e embel

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
  • Brokoli
  • Banana
  • Qumesht
  • Mjalt
  • Kakao
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

  • Brokoli
  • Banana
  • Qumesht
  • Mjalt
  • Kakao

Ju bëftë mirë!

Author :