Nuk keni produkte në shportë

Provo

NutriBullet®

Nutribullet® ka fuqinë të nxjerre vlerat ushqyese që ndodhen në ushqimin që ne hamë.
Veprimi ciklonik dhe thikat e patentuara I lehtë për tu pastruar.
Motor me fuqi deri në 1.700 Wat

Krahasoni Nutribullet®
  • Facebook Nutribullet page

    Më shumë  
  • Ku ndryshon Nutribullet® Origjinal nga Nutribullet® Fallco

    Dëshironi të blini një Nutribullet®, por nuk jeni të sigurtë nëse ai që do të blini është produkti origjinal? Në treg ka shumë produkte fallco, të cilat mund të dallohen nga origjinali që në pamje.

    Më shumë  

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia