Nuk keni produkte në shportë

Provo

Ananas, banane, spinaq dhe qumesht

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
  • Ananas
  • Spinaq
  • Banane
  • Qumesht
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

  • Ananas
  • Spinaq
  • Banane
  • Qumesht

Ju bëftë mirë!

Author :