Nuk keni produkte në shportë

Provo

Zbukuroni lekuren

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
  • Rrecel qershie
  • Manaferra
  • Fara
  • Avocado
  • Kos
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

  • Rrecel qershie
  • Manaferra
  • Fara
  • Avocado
  • Kos

Author :