Nuk keni produkte në shportë

Provo

Rreth kuzhinës

  • Pastrimi, prerja dhe shtrydhja

    Pastrimi, prerja dhe shtrydhja

    Domatet e buta do t’i bëni lehtësisht tani e tutje. Bëjini domateve një prerje të vogël nga poshtë dhe futini në ujë të vluar për 30-60 sekonda. Ose thjesht hidhuni domateve ujë të vluar sipër. Më pas zhytini menjëherë në ujë të ftohtë dhe do të mahniteni kur të shikoni se sa kollaj hiqet lëkura.

    Lexo më shumë 
  • Rreth gatimit

    Rreth gatimit

    Gatimet e tejkripura, Nëse i keni hedhur shumë kripë salcës apo supës, mund t’i hidhni brenda një patate të ndarë në mes. Lëreni pataten që të thithë shumicën e kripës.

    Lexo më shumë 
  • Si të gatuajmë me pak yndyrë?

    Si të gatuajmë me pak yndyrë?

    Të hamë ushqime të shëndetshme nuk do të thotë të fiksohemi pas sallatës. Gatimi i shëndetshëm është diçka e lehtë pasi në shumë raste mund të përdorim receta të ndryshme të cilat na ofrojnë alternative të shëndetshme.

    Lexo më shumë 
  • Shkurti për një Zemër të Shëndetshme

    Shkurti për një Zemër të Shëndetshme

    Shkurti është muaji i zemrave e dashurisë dhe jo vetëm nga Shën Valentini. Shumë gra humbin jetën nga sëmundjet e zemrës më shumë se sa nga kanceri i gjirit. Ushtrimi fizik dhe regjimi i rregullt ushqimor është #1 për ta parandalar atë. Një mënyrë jetese pasive është faktori kryesor i rrezikut ndaj sëmundjeve të zemrës.

    Lexo më shumë