Nuk keni produkte në shportë

Provo

Speca me mish të grirë

Koha totale:

20 Min

Përbërësit:

• 400g mish i grirë
• 2 lugë gjelle vaj ulliri
• 1 qepë mesatare, e prerë
• 400g fasule e kuqe
• 400g domate
• 125ml lëng mishi
• 50ml verë e kuqe
• 2 thelpinj hudhra të grira
• 1 gjethe dafine
• 1 lugë çaji salcë domate
• 1 lugë çaji kripë
• 1 lugë gjelle piper i kuq
• 1 lugë çaji rigon i tharë
• ½ lugë çaji fara qimno ni

Pregatitja:

1. Hiqni kapakun, shtypni BUTONIN STEW ose BRAISE dhe nxeheni vajin.Shtoni mishin e grirë dhe skuqeni për pak. Shtoni qepë, hudhër, piper i kuq, fara qimnoni, rigon dhe kripë. I përzieni dhe lëreni të skuqen për 3-4 minuta.
2. Shtoni lëngun dhe verën, domate, salcë domate dhe gjethe dafine.
3. I përzieni sëbashku, mbyllni kapakun dhe valvulën e lirimit të presionit. Shtypni BUTONIN BRAISE dhe programojeni për 20 minuta.
4. Pasi ta keni gatur me kujdes lironi presionin.
5. I përzieni fasulet.
6. Mbylleni kapakun dhe valvulën e lirimit të presionit.
7. Shtypni BUTONIN WARMING

Author : Delimano