Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie Relax

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
 • Lajthi
 • Banana
 • Bajame
 • Mjalt
 • Caj
 • Qumesht I ngrohte
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

 • Lajthi
 • Banana
 • Bajame
 • Mjalt
 • Caj
 • Qumesht I ngrohte

Ju bëftë mirë!

Author :