Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie Popeye

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
  • Banane
  • Manaferra
  • Spinaq
  • Uje
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

  • Banane
  • Manaferra
  • Spinaq
  • Uje

Ju bëftë mirë!

Author :