Smoothie me ngjyra të ndryshme

Ora e pregatitjes:

20 minuta ose më pak

Koha totale:

20 minuta ose më pak

Përbërësit:
 • 1 tufë selino
 • 3 banane
 • ¼ avokado
 • ¼ kastravec
 • 10g xhinxhër
 • 80g spinaq
 • 12 kuba akull
 • 200 ml. ujë
 • 1/2 mollë
 • 2 karrotë
 • 100ml. kos
 • 5 lugë gjelle fruta miks
 • ½ kumbull e thatë
 • 1 lugë gjelle mjalt
 • 150g ananas
Pregatitja:

Prisni dhe qëroni të gjithë përbërësit. Miksoni secilin ngjyrë më vete. Kur të gjitha ngjyrat të jenë gati servirini me gota.

Shtresa Jeshile

 • 1 tufë selino
 • 1 banane
 • ¼ avokado
 • ¼ kastravec
 • 5g xhinxhër
 • 80gr spinaq
 • 4 kuba akull

Shtresa e kuqe

 • 100ml. ujë
 • 1 banane
 • 5g xhinxhër
 • ¼ mollë
 • 1 karrotë
 • 100ml. kos
 • 5 lugë gjelle fruta miks
 • ½ kumbull e thatë
 • 1 lugë gjelle mjalt
 • 4 kuba akull

Shtresa e verdhë

 • ¼ mollë
 • 150g ananas

Author :