Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie me limon dhe Celery

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
 • Celery
 • Kastravec
 • Molle
 • Qumesht
 • Sheqer
 • Limon
 • Fara
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

 • Celery
 • Kastravec
 • Molle
 • Qumesht
 • Sheqer
 • Limon
 • Fara

Ju bëftë mirë!

Author :