Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie Kafeine

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
  • Kanelle
  • Banane
  • Mascarpone
  • Kafe
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

  • Kanelle
  • Banane
  • Mascarpone
  • Kafe

Ju bëftë mirë!

Author :