Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie Jeshil

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
 • Banane
 • Manaferra
 • Green kale
 • Fara
 • Majdanoz
 • Uje
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

 • Banane
 • Manaferra
 • Green kale
 • Fara
 • Majdanoz
 • Uje

Ju bëftë mirë!

Author :