Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie Imunitet

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
  • Mango
  • Mjalte
  • Caj ose leng
  • Kos
  • Akull
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

  • Mango
  • Mjalte
  • Caj ose leng
  • Kos
  • Akull

Ju bëftë mirë!

Author :