Nuk keni produkte në shportë

Provo

Smoothie Humbisni peshe

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
 • Fara
 • Qumesht
 • Banana
 • Qumesht pluhur
 • Akull
 • Manaferra
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

 • Fara
 • Qumesht
 • Banana
 • Qumesht pluhur
 • Akull
 • Manaferra

Ju bëftë mirë!

Author :