Nuk keni produkte në shportë

Provo

Salmon me kërpudha & presh

Koha totale:

10 Min

Përbërësit:

• 1 lugë çaji vaj gjelle
• 250g kërpudha
• Presh ose qepë, prerë hollë
• ¼ lugë çaji piper i zi
• 500g fileto salmoni
• 1 lugë gjelle xhenxhefil i freskët
• ½ lugë çaji vaj susami
• 1 thelp hudhër
• 1 qepë e prerë hollë
• 1 limon i prerë në 4 pjesë
• 1 lugë çaji salcë soje

Pregatitja:

1. Hiqni kapakun, shtypni BUTONIN STEW dhe shtoni kërpudha, presh, piper dhe i gatuani për 8 minuta ose deri sa perimet të jenë zbutur. Shtypni BUTONIN CANCEL.
2. Vendosni salmonin sipër perimeve.
3. Ndërkohë në një tas të vogël përzieni xhenxhefil, salcë soje, vaj susami dhe hudhër. Lyeni salmonin me përzierjen.
4. Mbyllni kapakun dhe valvulën e lirimit të presionit dhe shtypni BUTONIN STEAM. Programojeni për 10 minuta.
5. Sherbehet me limon të freskët.

Author : Delimano