Nuk keni produkte në shportë

Provo

Salçiçe klasike

Koha totale:

20 Min

Përbërësit:

• 8 salçicë
• 250ml qumësht
• 65g gjalpë
• Kripë dhe piper
• 1 qepë e prerë
Për patatet
• 5-6 patate të pjekur, të qëruara
• 2 lugë gjelle krem kosi
• 25g djathë parmexhan

Pregatitja:

1. Qërojini patatet dhe i vendosninë tenxheren me presion MultiCooker.
2. Shtoni qumësht. Vendosni gjalpin sipër patateve.
3. Vendosni me kujdes një letër aluminisiper patateve dhe salçiçet i vendosni mbi letren e aluminit. Sigurohuni që nuk rrotullohen brënda në tenxhere. Shtoni sipër salçiçeve qepë.
4. Shtypni BUTONIN BRAISE dhe programojeni për 20 minuta.
5. Pas 20 minutash, hiqni salçiçet dhe letren metalike.
6. Shtoni krem kosi, djathë parmexhan, më shumë qumësht, kripë or gjalpë për shije.

Author : Delimano