Nuk keni produkte në shportë

Provo

Romstek

Koha totale:

30 Min

Përbërësit:

• 2 lugë gjelle vaj ulliri
• 25g gjalpë
• 750g mish viçi
copëtuar në copa të vogla
• 2 lugë gjelle miell
• 2 hudhra të grira imet
• 175g qepujka të prera
• 150g selino i prerë në copa të mëdha
• 2 presh
• 200g rrepë Suedeze i prerë në copa
• 150ml verë e kuqe
• 500ml lëng mishi
• 2 fresh gjethe dafine
• 3 lugë gjelle me gjethe të freskëta trumze
• 3 lugë gjelle majdanoz i grirë
• 1 lugë gjelle salcë Worcestershire
• 1 lugë gjelle balsam uthulle
• Kripë dhe piper
Për mbushjen
• 125g miell
• 1 lugë çaji sodë buke
• Kripë
Përgatitja:

Pregatitja:

1. I lyeni bifteket me miell. Shtypni BUTONIN STEW dhe shtoni vajin. Lërini të skuqen derisa të marrin pak ngjyrë.
2. Hiqeni biftekun nga tenxherja vendosni mënjanë. Shtoni gjalpë në tenxheren te brendshme dhe më pas shtoni hudhër dhe perime. Skuqini për 2-3 minuta. Shtoni biftekun në tenxhere dhe më pas verë, mish lope, salcë Worcestershire, uthull, dhe erëza. Shtypni BUTONIN CANCEL. Vendosni kapakun dhe mbyllni valvulën e lirimit të presionit. dhe shtypni BUTONIN STEW për 25 minuta. Pasi të përfundoni 25 minuta gatim shtypni BUTONIN CANCEL.
3. Për mbushjen, shtoni miell, pluhur pjekje dhe kripë në një tas. Shtoni sasi të konsiderueshme dhe ujë të mjaftueshëm për të përmuar një brumë të trashë. I jepni përmë në toptha të vegjël.
4. Shtoni topthat e vegjël, mbyllni

Author : Delimano