Kastravec, xhinxher, limon dhe molle

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
 • Kastravec
 • Spinaq
 • Molle
 • Mjalte
 • Xhinxher
 • Leng limon
 • Uje
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

 • Kastravec
 • Spinaq
 • Molle
 • Mjalte
 • Xhinxher
 • Leng limon
 • Uje

Ju bëftë mirë!

Author :