Nuk keni produkte në shportë

Provo

Fitness desert

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
  • Qumesht pluhur
  • Manaferra
  • Sheqer
  • Mascarpone
  • Uje
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

  • Qumesht pluhur
  • Manaferra
  • Sheqer
  • Mascarpone
  • Uje

Author :