Nuk keni produkte në shportë

Provo

Dim Sum

Koha totale:

5 Min

Përbërësit:

• Kërpudha
• Ujë i ngrohtë
• 100g mish derri i grirë
• 100g karkaleca deti të pastruara
• 2 lugë gjelle gështenja të ziera
• 2 qepë të bardha
• 2 lugë çaji salcë soje
• 1 lugë gjelle verë
• 1 lugë çaji vaj susami
• 1 lugë çaji miell misri
• ½ lugë çaji sheqer
• Piper i zi sipas deshirës
• Peta byreku

Pregatitja:

1. Lërini kërpudhat në ujë të ngrohtë deri sa të zbuten. Kullojini dhe i prisni në feta feta.
2. Përzijini kërpudhat, mishin e derri, karkalecat, ujë, qepë, salcë soje, verë, vaj susami, miell misri, sheqer, kripë dhe piper. Vendosni në çdo petë nga një lugë gjelle me përzierjen e përftuar.
3. Pasi t’i mbushni i bashkoni petat sipër dhe i lidhni me qepë të njomë
4. I vendosni në tenxheren MultiCooker. Mbyllni kapakun dhe valvulën e presionit. Shtypni BUTONIN STEAM dhe programojeni për 5 minuta.
5. Shërbehet me salcë soje.

Author : Delimano