Nuk keni produkte në shportë

Provo

Detoksifikim

Ora e pregatitjes:

Tjetër

Koha totale:

Tjetër

Përbërësit:
 • Dardhe
 • Limon
 • Molle
 • Banane
 • Xhinxher
 • Leng panxhari
 • Leng karrote
Pregatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në gotën e madhe të Nutribullet dhe miksoni ato për 30 sekonda.

 • Dardhe
 • Limon
 • Molle
 • Banane
 • Xhinxher
 • Leng panxhari
 • Leng karrote

Ju bëftë mirë!

Author :