Nuk keni produkte në shportë

Provo

Shikoni ndryshimin ndërmjet Nutribullet Origjinal dhe Fllaco

Dëshironi të blini një Nutribullet, por nuk jeni të sigurtë nëse ai që do të blini është produkti origjinal? Në treg ka shumë produkte fallco, të cilat mund të dallohen nga origjinali që në pamje. Shikoni cilat janë detajet që bien menjëherë në sy:

 • 1

  Origjinali:

  • Me logo Magic Bullett

  Fallco:

  • Ndryshon ngjyra, gri më e lehtë
  • Pa logo Magic Bullet
 • 2

  Origjinali:

  • Më i shkurtër

  Fallco:

  • Më i gjatë
 • 3

  Origjinali:

  • Logo e Nutribullet shumë e qartë

  Fallco:

  • Logo e Nutribullet është e shfokusuar, jo e qartë
 • 4

  Origjinali:

  • Ka liçense

  Fallco:

  • Nuk përmbush standartet
 • 5

  Origjinali:

  • Kabulli ngjyrë gri

  Fallco:

  • Kabulli në ngjyrë të zezë
 • 6

  Origjinali:

  • Ka një shkallë brëndshëm

  Fallco:

  • Nuk ka shkallë të brëndshëm
 • 7

  Origjinali:

  • Gomina nuk mund të hiqet

  Fallco:

  • Gomina mund të hiqet
 • 8

  Origjinali:

  • Pjesa e poshtme e thikës është metal

  Fallco:

  • Pjesa e poshtme e thikës është plastike
 • 9

  Origjinali:

  • Pjesa e brëndshme është e fortë, nuk mund të hiqet

  Fallco:

  • Pjesa e brëndshme është me materiale jo cilësore, dhe mund të hiqet
 • 10

  Origjinali:

  • Katër këmbëza që nuk lejojn lëvizjen në ngjyrë të zezë
  • Ka një pamje ndryshe

  Fallco:

  • Plastik, bazament jo i qëndrushëm
  • Ka një pamje ndryshe
 • 11

  Origjinali:

  • E fortë, materiale rezistente

  Fallco:

  • E hollë, material plastik i butë

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia