Nuk keni produkte në shportë

Provo
Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Regjistrohu për të marrë ofertat dhe librin e zgjedhur Online:

Dekorime me Vezë të Ziera

Në këtë libër kuzhine, ju do të gjeni receta të thjeshta si të dekoroni vezët duke përodurur pajisjen Zjerësi i Vezëve nga Delimano. Të gjitha recetat përfshijnë ingredientët që duhet të përdoren, masat e tyre dhe mënyrën e përgatitjes. Udhëzimet e sakta e bëjnë secilën nga këto receta shumë të thjeshtë për tu përgatitur!

Librat e tjerë mund ti shkarkoni këtu!

Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Regjistrohu për të marrë ofertat:

* Fusha të detyrueshme