Nuk keni produkte në shportë

Provo
Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Shkarko FALAS librin me receta

14 Receta me Multi Cooker PRO

Në këtë libër kuzhine, ju do të gjeni 14 receta të thjeshta të cilat mund ti perdorni ne MultiCooker PRO.

Përgatitni të gjitha këto dhe më shumë se kaq në kohë të shkurtër pa mundim.

Të gjitha recetat përfshijnë ingredientët që duhet të përdoren, masat e tyre dhe mënyrën e përgatitjes. Udhëzimet e sakta e bëjnë secilën nga këto receta shumë të thjeshtë për tu përgatitur!

Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Regjistrohu për të marrë ofertat:

* Fusha të detyrueshme