Nuk keni produkte në shportë

Provo
Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Regjistrohu për të marrë ofertat dhe librin e zgjedhur Online:

"Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker"

Në këtë libër kuzhine, ju do të gjeni receta të thjeshta dhe interesante gatimi, për tenxheren me Presion Multi Cooker. Të gjitha recetat përfshijnë ingredientët që duhet të përdoren, masat e tyre mënyrën e përgatitjes dhe programin që duhet zgjedhur. Udhëzimet e sakta e bëjnë secilën nga këto receta shumë të thjeshtë për tu përgatitur!

Librat e tjerë mund ti shkarkoni këtu!

Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Regjistrohu për të marrë ofertat:

* Fusha të detyrueshme