Nuk keni produkte në shportë

Provo

Cili Nutribullet është i duhuri për mua?

Çdo përdorues dhe familje ka kërkesa të ndryshme. Ne kemi shumë modele të Nutribullet nga të cilat mund të zgjidhni. Në këtë faqe mund të krahasoni modelet e ndryshme dhe të shikoni çfarë përfshihet në paketim përpara se të bëni blerjen. Mund të filloni me paketimin i cili është për përdorimin e përditshëm. Më vonë mund të blini dhe pakon me aksesorë shtesë nga Nutribullet.

Emri i produktit
Çmimi nga
I përshtatshëm për
Fuqia e motorrit
Xhiro në Minutë
Ngjyra e bazës së motorrit
Funksion automatik fikje-ndezje
Cikli i nxehtësisë për supë
Thika e shpërbërjes
Thika për bluarje
Kapak për udhëtime
Gota e madhe (1,300 ml)
Gota e shkurtër (900 ml)
Gota gjigante (900 ml)
Gota e gjatë (700 ml)
Gota e shkurtër (500 ml)
Gota me dorezë (500 ml)
Kapaku për udhëtime
Kapaku për të ruajtur freskinë
Unaza me dorezë
Heqësi i thikës
Libri Nutricionist
Libri i instruksioneve
24,990 Lekë
Shpërbërësi më i mirë! Ushqehu shëndetshëm!
1700 W
30.000 Xhiro Në Minutë
E Zezë
14,990 Lekë
Më shumë fuqi për një jetë më energjike
900 W
25.000 Xhiro Në Minutë
Bakër I hollë
11,990 Lekë
11,390 Lekë
Hapi i parë drejt shëndetit të mirë për çdo familje
600 W
20.000 Xhiro Në Minutë
Gri
8,990 Lekë
8,540 Lekë
Basic set in limited color edition to start eating healthier.
600 W
20.000 Xhiro Në Minutë
E Kuqe
8,990 Lekë
8,540 Lekë
600 W
20.000 Xhiro Në Minutë
E Bardhë

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia