BLENDER ME VAKUM &
NUTRIENT PROTECTOR

Zbuloni risinë më të fundit, përziersin me vakum që parandalon oksidimin, ju jep më shumë vlera ushqyese si dhe shije dhe aromë më të mirë të lëngjeve smoothi, koktejleve, supave, salcave të ndryshme e plot të tjera - përzierësi ynë i ri me vakum MultiFresh, është e ardhmja e konservimit dhe mbrojtjes së ushqimeve për një kohë të gjatë!

Funksionet

 • Përzien + Vakum
 • Përzien
 • Vakum
 • Grin + Pulsim
 • Gatuan + Përzien

Përzien + Vakum

Pompa e tij e fuqishme e vakumit krijon presion -40 Kpa dhe largon plotësisht ajrin në gotë, kështu mundësia e oksidimit largohet. Më pas, motori i fuqishëm 800 W fillon të përziej përbërësit me 25.000 RPM derisa ato shpërbëhen imtësisht.

Përzien

Për të përzier mund të përdorni gotën e gjatë ose gotën e madhe ku gatuen supat. Të gjithë përbërësit do të bluen imtësisht me 25.000 RPM. (rrotullime për minutë)

Vakum

Mekanizmi i vakumit krijon presion -40 kPa. Në këtë mënyrë ushqimet mund të konservohen dhe ruhen për një kohë shumë më të gjatë sesa ushqimet e ruajtura në enë apo qese plastike, përveç kësaj, ruajnë lëngjet ngjyrat dhe aromën e freskët të ushqimit.

Grin + Pulsim

Funksioni i duhur për bluarjen e kafes apo frutave të thata, si dhe përgatitjen pijeve freskuese, të ftohta, vetëm me disa shtypje të butonit puls.

Gatuan + Përzien

Përgatisni supë të shijshme dhe të shëndetshme plot me vitamina në vetëm 20 minuta. Ena do të ngrohet deri në 70°C*. Temperatura ideale, jo shumë e nxehtë për të gatuar, pa humbur dhe dëmtuar vitaminat dhe vlerat ushqyese të perimeve. *Kjo temperaturë është e mjaftueshme për të gatuar të gjitha perimet duke përjashtuar patatet normale.

Cilin smoothie do të zgjidhni?

Një smoothie i përgatitur me Delimano MultiFresh përmban deri në 74% më shumë vitamina A, C dhe E sesa një smoothie i bërë me blender të zakonshëm.

Një smoothie i bërë në mbrëmje me procesin e vakumit me MultiFresh përmban më shumë vitaminë A në mëngjes sesa një smoothie i sapobërë në mëngjes nga një blender i zakonshëm.

Përzierja Normale

Përzierja me Vakum

shkumë oksidim shtresat ndarëse
 • 38% më shumë Vitamin A*
 • 27% më shumë Vitamin B*
 • 114% më shumë Vitamin C*
*Krahasuar me smoothie e pregatitura pa vakum.

Seti Multifresh përfshin

 1. Bazën motorrike me fuqi 800W/25.000RPM
 2. Gota 1.200 ml për gatim
 3. Gota 700 ml me valvulën e vakumit
 4. Thika me 6 tehe punuar me titan dhe çelik të pandryshkshëm
 5. Gota 200 ml me thikën me 2 tehe
 6. Njësia e vakumit
 7. Tubi i vakumit
1 2 3 4 5 6 7

Pse MultiFresh është kaq special?

Në tabelën më poshtë do të shikoni se cilat janë ndryshimet kryesore ndërmjet MultiFresh dhe Nutribullet. Në këtë mënyrë ju lehtësisht do të kuptoni pse e quajmë 5në1 dhe jo thjeshtë një blender të zakonshëm apo blender me vakum.

 
Emri i produktit
Përshkrimi
Fuqia
RPM (Rrotullime për minutë)
Thika
Gota për përzjerje
Valvula e vakumit
Gota me funksion ngrohje
Sistem Ngrohje
Seti për bluarje/grirje
Pipa e vakumit
Funksionet
Përzien
Përzien me vakum
Vakum
Ngrohje-përzjerje
Grin
Me pulsim
E-recipes
Çmimi

Ajri është armiku

Ushqimet e lëna jashtë janë të ekspozuara ndaj ajrit dhe si pasojë oksidohen duke humbur freskinë, vitaminat dhe vlerat ushqyese. Risia dhe avantazhi parësor i Delimano MultiFresh është pikërisht Vakumi.

Vendosni përbërësit në gotë, mbylleni kapakun, vendoseni në Multifresh, rrotullojeni tek procesi VB dhe shtypni butonin START - në fillim MultiFresh largon ajrin dhe më pas fillon përzierjen! Pra ajri largohet plotësisht dhe asnjë vlerë nuk humbet nga lëngu juaj!

 • Pa OKSIDIM
 • Ruan Vitaminat
 • Shije e plotë
 • Oksidim
 • Me pak vitamina
 • Pa shije / Shije e humbur

Vlerat që ruhen nga Vakumi

 • 1

  Ushqimet e paketuara me Vakum mund të konservohen më shumë ditë ose javë se ushqimet e paketuara pa vakum.

 • 2

  Ushqimet e paketuara me Vakum kanë shije më të mire – Vakumi ruan lëngjet, aromën dhe shijen. Diferenca ndihet në shije.

 • 3

  Ushqimet e paketuara me Vakum janë më të shëndetshme – Vakumi largon mundësinë e oksidimit. Myku dhe bakteret nuk mund të rriten pa oksigjen.

Multifresh

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Delimano Multifresh sjell revolucionin në grirje. Ajo është një pajisje me funksion vakumi dhe mbrojtje proteinash dhe shumë më shumë! Është makineria 5në1: Me vakum, përzien, copëton, grin dhe gatuan.

Ju rimbursojmë brenda 30 ditëve nëse nuk jeni të kënaqur!
Na telefono në: 04 451 44 36
19,990 Lekë
14,990 Lekë Club5
         

MERRENI MULTIFRESH-IN TUAJ KËTU

Multifresh 3 Tasa me kapak Vakumi

Kliko këtu>>

Multifresh Qese vakumi 30 cope

Kliko këtu>>

Multifresh Tapë me vakum

Kliko këtu>>

Multifresh procesor ushqimi

Kliko këtu>>

Enët Delimano janë të përshtatshme për gatime të shëndetshme dhe me pak yndyrë. Ato janë enë qeramike të cilësisë më të lartë me çmime të arsyeshme. Falë shtresës qeramike, ushqimi i gatuar në një tenxhere Delimano, ruan vlerat e tij të dobishme, dhe është veçanërisht i shijshëm. Përveç kësaj, ju mund të përdorni shumë pak yndyrë - pasi shtresa e qeramikës nuk lejon ngjitjen. Ushqimi i gatuar është aq i dobishëm sa produktet e tyre mbajnë të gjitha vitaminat dhe proteinat.

© Studio Moderna 2020

Multifresh

ID: 110047514| SKU: 110047514

0/5 ()

Delimano Multifresh sjell revolucionin në grirje. Ajo është një pajisje me funksion vakumi dhe mbrojtje proteinash dhe shumë më shumë! Është makineria 5në1: Me vakum, përzien, copëton, grin dhe gatuan.

Ju rimbursojmë brenda 30 ditëve nëse nuk jeni të kënaqur!
Na telefono në: 04 451 44 36
19,990 Lekë
14,990 Lekë Club5