Faqja e cila doni të vizitoni nuk ekziston

Ju lutem klikoni në linkun e mëposhtëm për t'u kthyer në faqen kryesore. Provojeni përsëri dhe nëse keni probleme na kontaktoni.

Kërkoni përsëri

Vendosni fjalën që kërkoni

ose na telefononi në numrin 04 451 44 36

Faqja e cila doni të vizitoni nuk ekziston
 • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
  Produkti paketohet në magazinën tonë dhe vjen për 2-3 ditë!
 • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
  Të gjithë produktet shoqërohen me faturë tatimore e cila vlen si Garanci.
 • Keni pyetje?
  Na telefononi në numrin 044514436
 • Të dhënat janë të sigurta!
  Të dhënat tuaja do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

Enët Delimano

Enët e qeramikës Delimano janë të përshtatshme për gatime të shëndetshme dhe me pak yndyrë. Ato janë enë qeramike të cilësisë më të lartë me çmime të arsyeshme. Falë shtresës qeramike, ushqimi i gatuar në një tenxhere Delimano, ruan vlerat e tij të dobishme, dhe është veçanërisht i shijshëm. Përveç kësaj, ju mund të përdorni shumë pak yndyrë - pasi shtresa e qeramikës nuk lejon ngjitjen. Ushqimi i gatuar është aq i dobishëm sa produktet e tyre mbajnë të gjitha vitaminat dhe proteinat.
Regjistrohu Falas në Newsletter!